Terug

Power Gel 2in1 Base & Top Coat

 
(75 Stemmen)
  • Glanzende finish + trendy gellook
  • Anti-geel formule
  • Dop gemaakt van 94% gerecycled plastic
  • Veganistisch
 

Over The Top! Een glad nageloppervlak is de basis van alle flawless trend nagels. Wanneer je het als basecoat gebruikt, egaliseert de high-performance Power Gel 2in1 Base & Top Coat alle onregelmatigheden en dient het als een beschermend schild voor de nagels. Als topcoat aangebracht, verlengt het de houdbaarheid van je favoriete nagellak en geeft het een glossy finish met een trendy gel-look. Bovendien versterkt de anti-geel formule de kleurbriljantie van iedere nagellak.

Beautytip
Voor het perfect aanbrengen van de CATRICE ICONAILS Gel Lacquer breng je eerst de Power Gel 2in1 Base & Top Coat aan als basis, om eventuele onregelmatigheden op het nageloppervlak te egaliseren. Als laatste stap van je manicure breng je nog een laag van de Power Gel 2in1 Base & Top Coat aan om in een oogwenk een trendy gel-look finish te creëren!

75 Stemmen

INGREDIENTS: ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, BUTYL ACETATE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, MALTOL, POLYESTER-26, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, CI 60725 (VIOLET 2).


Veganistisch

Aanbevolen producten

Ogen

Inside Eye Khol Kajal

010 Black Is The New Black

Ogen

Glam & Doll Sensitive Volume Mascara

010 Ultra Black

Lippen

Volumizing Extreme Lip Booster

030 N'Ice Bonbon