TUTORIAL: Metallic Cut Crease

Metallic blikvanger: Statement look voor expressieve ogen

Alle ogen zijn op jou gericht: de Metallic Cut Crease Trend Look trekt ieders aandacht. Dankzij de Cut Crease make-up techniek worden oogschaduwen niet zoals gewoonlijk in de oogplooi vervaagd - de verschillende tinten worden duidelijk van elkaar gescheiden om meer expressie en diepte te creëren. Bovendien maken metallic effecten en een extravagante eyeliner stijl deze look extra opvallend.

De volgende stappen laten zien hoe je snel en gemakkelijk een oogverblindende look creëert:

Stap 1

Geef diepte aan je ogen

Benadruk je ogen en creëer diepte met de veelzijdige, hooggepigmenteerde poederoogschaduws van het Professional Artist Eyeshadow Palette 10 The Keypieces in slechts enkele stappen: Breng allereerst een lichte, matte bruintint aan op het bovenste ooglid en vervaag. Breng vervolgens een donkerdere, matte bruintint aan op de oogplooi om deze te definiëren.

Stap 2

Contour je ogen

Om het ooglid op te lichten, breng je met de applicator de Liquid Camouflage – High Coverage Concealer aan op het bewegende deel van je ooglid en creëer je een scherpe lijn richting de oogplooi.

Stap 3

Breng eyeliner aan

Gebruik nu de Rock Couture Vinyl Black Liquid Liner 24H om een lijntje te trekken langs de bovenste wimperlijn en maak een kleine wing naar buiten toe. De diepzwarte eyeliner met hoogglans vinyl finish verzekert je van een opvallende eyeliner stijl en is extreem langhoudend.

Stap 4

Creëer de Metallic Cut Crease

Breng de Rock Couture Liquid Liner 30 Guns N´ Rosegold aan in de oogplooi – de metallic effecten van de eyeliner creëren het ultieme blikvangereffect voor deze look.

Stap 5

Breng highlights aan

Creëer highlights met de Precious Pigments Loose Eyeshadow 010 Moondust: Neem wat poeder op met je vinger en dep het boven je jukbeenderen. Dep dan een beetje poeder op de cupidoboog van je lippen.

Stap 6

Benadruk je lippen

Voeg tot slot een beetje drama toe: Maak de look compleet met de Ultimate Dark Lip Glow. De zwarte textuur van de Lip Glow intensifeert de natuurlijke kleur van je lippen, reageert op hun persoonlijke pH-waarde en kleurt ze in een individuele roze tint met een smokey finish.