Tutorial: Hot Cut Crease

HOW TO: Expressieve Oog Make-up

Eyecatcher: Met de Cut Crease make-up techniek worden de oogschaduwtinten van elkaar gescheiden in de plooi van het ooglid om de ogen groter te laten lijken en meer diepte te geven. De volgende stappen laten zien hoe je een intense look kunt creëren met warme bronsnuances die de ogen accentueren en expressie toevoegen:

 

 

Stap 1

Creëer een perfecte basis

De mousse-achtige Prime en Fine Poreless Blur Primer met een instant soft focus-effect zorgt zichbaar voor een gladde, bijna porievrije teint: breng eenvoudigweg een kleine hoeveelheid met je vingers aan op de gebieden met huidonregelmatigheden of vergrote poriën en masseer zachtjes in de huid.

Dit effect werkt bijzonder goed rond de ogen: de oogmake-up zal niet vlekken, rimpeltjes worden verminderd en roodheid wordt geneutraliseerd.

Stap 2

Breng onregelmatigheden in balans

Breng nu de #Insta To Go Blur Stick aan op de jukbeenderen en blend deze - het minimaliseert fijne lijntjes, rimpeltjes en vergrote poriën in enkele seconden en geeft de huid een zachte, zijdeachtige glans.

Stap 3

Je ogen voorbereiden

Om de kleurintensiteit van de oogschaduw te verbeteren en de duurzaamheid ervan te verlengen, breng je de Eye Foundation Waterproof Eyeshadow Primer met de applicator op de oogleden aan en spreidt deze gelijkmatig uit met de vingers.

Stap 4

Ga voor brons

Laat de ogen vervolgens opvallen met de bronstinten uit het Blazing Bronze Collection Eyeshadow Palette: gebruik eerst een zachte kwast om de derde kleur van links op het beweegbare deel van het ooglid aan te brengen tot ver boven de plooi en omhoog in de richting van de wenkbrauw .

Breng vervolgens de tweede kleur van links aan langs de plooi van het ooglid en blend deze met een vollere oogschaduwkwast.

Stap 5

Cut crease

Gebruik de nauwkeurige applicator van de HD Liquid Coverage Precision Concealer om de concealer in een strakke lijn langs de plooi van het ooglid aan te brengen.

Breng nu de lichtste tint van het Blazing Bronze Collection Eyeshadow Palette over de concealer op het bewegende ooglid aan met een oogschaduwkwast.

Breng vervolgens een highlighter aan in de binnenste ooghoek om deze te benadrukken.

Stap 6

Breng eyeliner aan

Om de look dramatischer te maken, teken je een winged line langs de bovenste wimperlijn met de Liquid Eyeliner Waterproof. Met behulp van de fijne viltpunt van de eyeliner kan je in een handomdraai strakke lijnen zetten.

Stap 7

Accentueer de lippen

Breng de Mattlover Lipstick Pen 060 Top It With Cinnamon op de lippen aan als basis voor een expressieve liplook. De sterk gepigmenteerde, matte textuur van de lipstick is nauwkeurig aan te brengen en voelt vederlicht aan.

Stap 8

Dewy finish

Als finishing touch krijgen de lippen een Dewy Finish: dep simpelweg de Dewy-ful Lips Conditioning Lip Butter 040 Dew You Care? op de lippen. De gladde textuur met verzorgende sheaboter zorgt voor een natuurlijk glanzend effect en geeft de lippen volume.

ONTDEK DE PRODUCTEN DIE BIJ DEZE LOOK HOREN