TUTORIAL: HOLOGRAFISCHE GLANS

Beautytrend: Statement look met holografische effecten

Een holographische glans, iriserende nagellakken of glinsterende effecten voor de ogen en lippen – "Holographic" is beautytrend van dit seizoen. Highlighters in verschillende formules bieden ontelbare manieren om individuele looks te creëren.

De volgende stappen laten je zien hoe je holografische effecten kunt aanbrengen, voor de ultieme statement look:

Stap 1

Creëer een glans over het gehele gezicht

Om te beginnen, creëer je een stralende look met de Galactic Highlighter Drops: gebruik de applicator om heel precies een aantal druppeltjes van de vloeibare highlighter aan te brengen op de wangen en het voorhoofd. Meng de highlighter door deze zachtjes in de huid te kloppen. De lichtreflecterende pigmenten geven je een frisse blik en een zachte glans.

 

 

Stap 2

Benadruk de ogen: groene oogschaduw

Vervolgens benadruk je de ogen met de SpectraLight Eyeshadow Glow Kit 020 The last Unicorn. Deze bijzondere Eyeshadow Kit bevat drie gebakken highlighting oogschaduwen, inclusief een metallic en twee holografische texturen; elk voor oogmake-upstijlen met een extra glans.

Veeg met de applicator de groene tint uit de Eyeshadow Kit over het gehele bewegende deel van het ooglid.

Stap 3

Accentueer de ogen: violetkleurige oogschaduw

Breng daarna de violetkleurige oogschaduw uit de SpectraLight Eyeshadow Glow Kit 020 The last Unicorn aan onder de onderste wimperlijn, startend vanuit de ooghoek en vervaag deze naar de buitenkant toe.

Stap 4

Accentueer de ogen: zilverkleurige oogschaduw

Nu is het tijd om accenten aan te brengen met de zilveren oogschaduw uit het palet SpectraLight Eyeshadow Glow Kit 020 The last Unicorn: dep met je vinger de oogschaduwtint op het bovenste ooglid en in de ooghoeken.

Stap 5

Highlighter voor de wangen

Voor extra highlights met een holografische glans breng je de Holo To Prisma Holographic Stick aan op de jukbeenderen. Dankzij de praktische stickvorm is het heel gemakkelik om de zilveren textuur aan te brengen en te blenden.

Stap 6

Stralende finish

Gebruik de Galaxy In A Box Holographic Glow Palette om de huid een stralende, holografische glans te geven. Het palet met vier holografische highlighters creëert binnen no-time een prisma-effect.

Allereerst breng jemet de Multitalent Brush een van de donkere blushtinten aan op de wangen. Vervolgens accentueer je de jukbeenderen, de brug van je neus en de Cupidoboog van je lippen met de lichtste kleur uit het palet.

Stap 7

Holografische lippen

Tot slot geef je de lippen een prisma-glans met de Prisma Lip Glaze 070 You're so Holo. De lippen zien er meteen volumineuzer uit en maken deze Statement Look helemaal compleet.

ONTDEK DE PRODUCTEN DIE BIJ DEZE LOOK HOREN