TUTORIAL: Glow from within

Beauty Tip: De perfecte "net van vakantie terug" look

Een vleugje zomer dankzij een gebruinde huid met een frisse glow. De volgende   stappen laten zien hoe je een zomerse look kunt creëren zonder het vliegtuig in te stappen:

Stap 1

Breng de bronzer aan voor een zomerse uitstraling

Voor een subtiele teint, breng eerst de Bouncy Bronzer Carribbean Vibes 020 Cuba Vibes met je vinger aan op de jukbeenderen. De gel textuur van de bronzer verfrist de huid en geeft een zachte glinstering.

Stap 2

Creëer een zongekuste teint

Met de op elkaar afgestemde tinten van de Aloha Sunsets Everyday Face And Cheek Palette, inclusief een passende blush en highlighter, creëer je in een handomdraai een unieke glow.

Breng als eerste de Luminous Bronzer aan met de Triangle Artist Highlighter Brush om het gebied onder de jukbeenderen, op het voorhoofd en het puntje van de neus te contouren. Breng vervolgens de glinsterende blush van het palet op de wangen aan en blend het geheel.

Stap 3

Benadruk de ogen

Geef de ogen een expressieve look met de warme en glinsterende tinten van de Superbia Vol I Warm Copper Eyeshadow Edition. Breng eerst de donker glinsterende bronzer van het pallet met een oogschaduwkwast aan om schaduw in de plooi van het ooglid te creëren. Breng dan de lichte glinsterende bronzer van het palet met een vinger aan op het beweegbare deel van het ooglid.

Stap 4

Glowy Statement Lips

Breng tot slot de Power Plumping Gel Lipstick 090 The Future is Femme aan op de lippen - dit geeft de zomerse look een frisse kick terwijl de hydraterende hyaluronzuren van de lipstick de lippen verzacht en zichtbaar gladder maakt.