Tutorial: Glitterizer

HOW TO: Statement Look met Glitter Effecten

Glitter on! Sprankelende glittereffecten en glanzende highlights zijn een van de grootste beautytrends van dit seizoen. De volgende stappen laten zien hoe je in een oogwenk de ultieme trend look kunt creëren met het veelzijdige Glitterizer Mix'N'Match Eyeshadow Palette.

Stap 1

Benadruk de wenkbrauwen

Goed gedefinieerde wenkbrauwen vormen het perfecte kader voor deze look. Breng eerst de Brow Colorist Semi-Permanent Brow Mascara aan op je wenkbrauwen. De mascara is gebaseerd op een langhoudende gelformule die een tint-effect heeft op de wenkbrauwen - bij regelmatig gebruik kleurt het de wenkbrauwen heel geleidelijk.

Stap 2

Definieer wenkbrauwen met concealer

Definieer nu je wenkbrauwen met de HD Liquid Coverage Precision Concealer. Trek een dun lijntje onder de wenkbrauwen met de kwastapplicator en blend lichtjes.

Stap 3

Breng primer aan

Om er zeker van te zijn dat je oogschaduw langer blijft zitten en een intenser effect heeft, breng je de Eye Foundation Waterproof Eyeshadow Primer aan op je oogleden en wrijf zachtjes in de huid. De romige oogschaduwbasis kan gemakkelijk worden aangebracht met behulp van de praktische applicator.

Stap 4

Creëer glittereffecten

Nu is het tijd om je ogen te accentueren met het Glitterizer Mix `N´ Match Eyeshadow Palette. Naast de twee zwarte basiskleuren en twee topcoats met een holo- of glittereffect, bevat dit veelzijdige palet ook vier hooggepigmenteerde glitter kleuren.

Allereerst gebruik je de twee roodtinten met glittereffect. Breng de lichtere rode kleur met een zacht kwastje aan op de oogplooi en blend de kleur.

Dan gebruik je een kwast met een fijnere tip om de oogschaduw ook langs de onderste wimperrand aan te brengen.

Vervolgens breng je de donkerdere roodtint aan op de buitenste hoek van de bovenste- en onderste oogleden en blend.

Stap 5

Breng metallic accenten aan

Benadruk nu het bewegende deel van je ooglid met metallic effecten. Breng de Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow 020 Champagne Shower aan op de binnenste helft van je bovenste ooglid. Dep dan met een klein kwastje een kleine hoeveelheid van de oogschaduw op de binnenste ooghoek.

Stap 6

Breng eyeliner aan

Een expressieve lijn op het ooglid maakt je oogmake-up compleet. Trek een krachtige lijn net boven de bovenste wimperrand met de Liquid Liner Waterproof.

Stap 7

Dep wat glitter voor een sprankelende finish

Gebruik het Glitterizer Mix `N´ Match Eyeshadow Palette nogmaals om je look af te ronden – de kleuren van het palet kunnen ook worden gebruikt om highlights te creëren. Dep met je vinger wat glitter topcoat op de arcadeboog van je lippen.