TUTORIAL: Glam Night Make-Up

How to: Glamourous ooglook in slechts een paar simpele stappen

Of het nu voor een avondje uit is of voor een intense alledaagse look – in de volgende stappen laten we je zien hoe je moeiteloos een expressieve make-up look creëert met slechts een aantal CATRICE producten:

Stap 1

Breng een basis aan & defineer de wenkbrouwen

Als eerste breng je een basis aan met een van de tinten van de True Skin Hydrating Foundation en True Skin High Cover Concealer die matchen met jouw huidskleur. Daarna traceer je, voor meer definitie van de wenkbrauw, indiviuele haartjes met de ultrafijne kwasttip van de Brow Definer Brush Pen Longlasting.

Stap 2

Benadruk de ogen

Breng de kleur Velvet van het Pro Vintage Soul Slim Eyeshadow Palette 010 Lost In Fairytales aan op het bewegende ooglid en blend tot in de crease. Daarna breng je van hetzelfde palet de kleur Amethyst aan in de buitenste ooghoek voor een smokey eye effect. Voor extra dimensie, breng je de kleur Velvet nogmaals aan.

Stap 3

Breng kunstwimpers aan

Add more drama! De herbruikbare Super Easy Magnetics Eyeliner & Lashes 020 Xtreme Attraction werken compleet zonder lijm. Zet gemakkelijk een lijn langs je ooglid met de bijgevoegde Magnetic Eyeliner, laat het even drogen en breng vervolgens de magnetische wimpers aan op de wimperlijn, klik - en je bent klaar!

Stap 4

Breng een beetje lipgloss aan

Als laatste breng je de Volumizing Lip Booster 120 Coffee Shot aan. Dankzij de menthol ingrediënten zijn je lippen prachtig vol en tegelijkertijd gekoeld.

ONTDEK DE PRODUCTEN DIE BIJ DEZE LOOK HOREN