TUTORIAL: Alledaagse Glamour Look

How to: expressieve make-up voor een alledaagse look

Wat dacht je van een beetje glamour in jouw alledaagse leven? De Alledaagse Glamour Look geeft jouw overdaglook die extra speciale touch! Volg deze simpele stappen om een intensere overdag make-up look te maken met slechts een paar CATRICE-producten:

Stap 1

Accentueer de ogen

Om de ogen meer dimensie te geven, breng je met je vingers de kleur "Graceful" van het Pro Peach Origin Slim Eyeshadow Palette 010 Golden Afterglow aan op het bewegende ooglid.

Stap 2

Geef de wenkbrauwen vorm

Vul vervolgens de wenkbrauwen in en kam ze met de Volume & Lift Brow Mascara Waterproof 030 Medium Brown. De Brow Mascara met verzorgende rijstwas, ureum en zonnebloemolie creëert een krachtiger expressie en een langdurig lifting effect.

Stap 3

Breng mascara aan

Lift Up your Lashes! De vegan LIFT UP Volume & Lift Mascara 010 Deep Black met een verzorgende rijstproteïne en provitamine B5 formule geeft zichtbaar volume en een glamorous, indrukwekkende krul.

Stap 4

Voeg een vleugje highlighter toe

Een zachte glow is een must voor een glamorous look. Pro tip: breng oogschaduw aan op de wangen als highlighter.

Dep voorzichtig de "Daylight" kleur van het Pro Peach Origin Slim Eyeshadow Palette 010 Golden Afterglow en breng met je vingers aan op die delen van je gezicht waar normaalgesproken de zon op valt.

Stap 5

Benadruk de lippen

Voor een volumineuze finish breng je de Volumising Extreme Lip Booster 020 Ginger Shot aan. Verrijkt met gemberextract geeft de gloss de lippen een tintelend gevoel met de geur van citroen en gember. De oranje textuur met glitterdeeltjes versterkt de eigen lipkleur en laat de lippen stralen.

ONTDEK DE PRODUCTEN DIE BIJ DEZE LOOK HOREN