TUTORIAL: PERSONALISEREN

Met de nieuwe Prime And Fine Make Up Transformer Drops personaliseer je je foundation snel en gemakkelijk in de gewenste tint voor iedere huidskleur

Vind je het moeilijk om de juiste kleur make-up te vinden? Met de nieuwe Prime And Fine Make Up Transformer Drops kan iedere foundation worden gepersonaliseerd naar de gewenste kleur.  

De Transformer Drops Lightening lichten de textuur van iedere foundation op terwijl de Transformer Drops Darkening deze juist donkerder maken. 

De Transformer Drops kunnen ook worden gebruikt voor highlighting en contouring: voor natuurlijke resultaten, mix om de perfecte kleur bij je huidskleur te creëren.

De volgende stappen laten zien hoe make-up snel en gemakkelijk kan worden afgestemd op de persoonlijke voorkeurskleur: 

Stap 1

Test de kleur van de foundation

Voor een optimale afstemming van de foundation met de huidskleur, is het het beste om de kleur van de foundation eerst te testen: breng een klein beetje van de foundation aan op jukbeenderen en nek - deze gebieden zijn ideaal om te checken of de kleur van de foundation overeenkomt met de huidskleur.

Als foundation, probeer de 24h Made to Stay Make Up. Deze heeft een waterproof, zijdezachte textuur die je verzekert van een egale, matte teint die prettig aanvoelt op de huid. 

Stap 2

Personaliseer de kleur van de make-up

Als de make-up te donker is, gebruik de Prime and Fine Transformer Drops Lightening om deze lichter te maken: breng make-up aan op de rug van je hand, voeg de Transformer Drops geleidelijk toe en vermeng deze goed. Breng daarna de gemengde kleur aan op het gezicht en blend deze met de Multitalent Brush.

Als de make-up te licht is, gebruik de Prime and Fine Transformer Drops Darkening om deze donkerder te maken. Wederom, voeg het druppel voor druppel toe aan de make-up en meng deze op de rug van de hand. Breng daarna aan op het gezicht met de Multitalent Brush.

Stap 3

Highlights aanbrengen

De Transformer Drops zijn extreem veelzijdig en kunnen ook gebruikt worden voor highlighten en contouren - individualiseer de nuances naar persoonlijke voorkeur voor een natuurlijke look.   

Breng als eerst highlights aan: breng de Prime and Fine Transformer Drops Lightening druppel voor druppel aan op de rug van je hand, neem de textuur op met de Make Up Blending Sponge om aan te brengen en blend deze op de jukbeenderen. 

Stap 4

Contouring

Om de look compleet te maken, gebruik de Prime and Fine Transformer Drops Darkening voor contouren: breng een paar druppels aan op de rug van je hand en neem de textuur op met de Make Up Blending Sponge. Breng, met behulp van de spons, aan onder het jukbeen en veeg omhoog richting de slapen.