TUTORIAL: Clean Beauty Fox Eye

How to: natuurlijke oogmake-up met een lifting-effect

Een natuurlijke look met een wow-effect! Met de Foxy Eyes trend gaat de oogmake-up schuin omhoog van de buitenste ooghoek tot de wenkbrauw om een expressieve en open look te creëren. Dit kan in slechts enkele stappen worden bereikt:

Stap 1

Breng oogschaduw aan

Breng allereerst een lichte tint van de Clean ID Mineral Eyeshadow Palette 020 Medium aan op het gehele bewegende ooglid. Breng vervolgens één van de donkere tinten van het Clean ID Mineral Eyeshadow Palette 020 Medium langs de wimperlijn aan.

Stap 2

Lift de ogen

Om de ogen zichtbaar te liften, breng je de 24h Brush Liner 010 Ultra Blacklangs de bovenste wimperlijn vanaf de binnenste tot de buitenste ooghoek aan en laat je het eindigen met een kromming naar de wenkbrauw. Dit zal het lifting effect intenser maken.

Stap 3

Voeg een laagje mascara toe

Ga voor volume - het beautygeheim voor dramatische wimpers: breng een laagje Eyeconista High Care Mascara 010 Eye Care aan op de wimpers. De mascara is verrijkt met hennepzaden om de wimpers van een optimale krul te voorzien en maakt de Foxy Eyes look compleet.

Stap 4

Accentueer de lippen

Een beetje kleur is een must! Om de look helemaal af te maken, breng je de Clean ID Ultra High Shine Lipstick 040 Nude Beach aan op de lippen. De zachte nudetinten, gemaakt van natuurlijke ingrediënten, laten een prachtige, shiny finish achter.

Stap 5

Finish

Als laatste stap schud je de Shake Fix Glow Spray goed en spray je deze gelijkmatig over het gezicht. De verzorgende en verfrissende spray zorgt ervoor dat jouw make-up langer blijft zitten en geeft je een intense glow.