TUTORIAL: Clean en Worry Free

Beauty Tip: een natuurlijke alledaagse look met de Clean ID collectie

Natuurlijke beauty! Met onze CLEAN ID producten is het gemakkelijk om een Clean Beauty make-up look te creëren. De producten bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten en het beste van alles: ze zijn allemaal vegan. De volgende stappen laten jou zien hoe je een natuurlijke alledaagse make-up look creëert.

Stap 1

Creëer een stralende huid

Breng eerst de Clean ID Hydro BB Cream gelijkmatig aan op het gezicht met je vingers. De delicate dekking zorgt voor een natuurlijk stralende en egale huid. De dekking kan naar wens intenser worden gemaakt door meer BB Cream toe te voegen op individuele gebieden.

Gebruik vervolgens de Clean ID Mineral Bronzer om contour aan te brengen op de wangen en breng voor een subtiele glow de Clean ID Mineral Swirl Highlighter aan op de jukbeenderen en de brug van je neus.

Stap 2

Breng oogschaduw aan op het bewegende gedeelte van het ooglid

Strijk de kleur 'Serenity' van het Clean ID oogschaduwpalet over het gehele bewegende gedeelte van het ooglid en langs de onderste wimperlijn om het oog een beetje meer dimensie te geven.

Stap 3

Voeg expressie toe met het oogpotlood

Voor een expressieve look breng je het Clean ID oogpotlood langs de onderste waterlijn en op het buitenste gedeelte van de bovenste wimperlijn aan en blend deze zachtjes. Het Clean ID oogpotlood is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en voedt met sheaboter en jojoba- en koolzaadolie.

Stap 4

Maak de wimperlijn dikker met eyeliner

Plaats de matte Clean ID Eyeliner in het midden van het ooglid en volg de wimperlijn. De op suiker gebaseerde formule vlekt niet, zelfs niet wanneer je in je ogen wrijft!

Stap 5

Breng mascara aan

Breng een laagje van de Clean ID Volume + Lengthening Mascara aan op de wimpers. De lichte textuur creëert volumineuze en lange wimpers, zonder ze te verzwaren.

Stap 6

Breng lipgloss aan

Bye bye droge lippen! Om de look compleet te maken, breng je een klein laagje van de hydraterende Clean ID Lip Oil met avocado- en watermeloenzaadolie aan op de lippen.

ONTDEK DE PRODUCTEN DIE BIJ DEZE LOOK HOREN