TUTORIAL: Ace of Base

Beauty Tip: Een egale huid in een paar simpele stappen

Het draait allemaal om de basis: een egale, natuurlijke huid is de ideale basis voor een dagelijkse make-up look. Volg deze simpele stappen voor het primen en contouren van het gezicht in enkele seconden met het gebruik van een vloeibare concealer.

Stap 1

Breng een primer aan

Breng eerst de HD Active Performance Primer aan met je vingers over het hele gezicht en masseer het zachtjes in de huid. De transparante primer met SPF30 bereidt de huid voor op de foundation, zorgt voor een instant soft-focus effect en minimaliseert de poriën om de perfecte basis voor make-up te creëren. 

Stap 2

Prime & Contour

"Accentueer de gelaatstrekken met twee verschillende tinten van de Liquid Camouflage High Coverage Concealer. Gebruik allereerst een kleinere make-up kwast om de concealer, in de tint die past bij jouw huidskleur, aan te brengen onder de ogen, op de jukbeenderen, op de brug van de neus en het voorhoofd.  

Selecteer vervolgens een donkerdere concealertint en breng deze aan onder de jukbeenderen, langs de haarlijn en aan de zijkanten van de neus. Gebruik een grote kwast om de aangebrachte concealers te blenden zodat er geen hoeken te zien zijn.

Stap 3

Licht het gebied onder de ogen op

Nu is het tijd om het gebied onder de ogen wat op te lichten. Gebruik een smallere kwast om de One Drop Coverage Weightless Concealer onder de ogen aan te brengen en blend deze geleidelijk met de Triangle Artist Beauty Sponge. Dankzij de hyaluron ingrediënten hydrateert deze ultra-lichte concealer met een hoge dekking het gebied rond de ogen.

Stap 4

Breng poeder aan

Vervolgens breng je de Glow Illusion Loose Powder aan onder de ogen, op de jukbeenderen, het voorhoofd en de brug van de neus met de Triangle Artist Brush. Dankzij de micofijne, lichtreflecterende pigmenten zorgt de losse poeder voor een egale finish en een natuurlijke glow. 

Stap 5

Fixeer de Look

Tot slot fixeer je de look met de HD Active Performance Fixing Spray. Sluit simpelweg je ogen en spray het gelijkmatig over het gezicht - de fijne mist verfrist de huid en verlengt de duurzaamheid van de make-up.