Limited Edition “Skin Lovers”

februari 2021 - maart 2021

Het geheim voor de perfecte look? Een stralende aura! En alleen diegenen die zich écht comfortabel in hun huid voelen, hebben die speciale glow. Met de CATRICE Limited Edition SKIN LOVERS is dit gemakkelijk. Want als je goed luistert naar wat je huid nodig heeft, zal je ook leren ervan te houden. Het gaat niet om perfectie, maar om iets goed doen voor jezelf én je huid. Met deze Limited Edition - drie serums, een veelzijdige balsem en een spray - breidt de CATRICE Beauty Booster-lijn zich verder uit. De Skin Lovers kunnen los gebruikt worden of in combinatie.


Energy Boost Serum

De wake-up call voor een vermoeide, doffe huid! Het Energy Boost Serum met 7% gembercomplex, hyaluronzuur en PHA (polyhydroxyzuur) geeft de huid nieuwe energie – voor een verkwikkende, frisse en stralende teint. Het serum kan worden geïntegreerd in de ochtend- of avondverzorgingsroutine en is ideaal als basis onder make-up.

Multi-Purpose Make-Up Fixing Spray

De laatste all-rounder van CATRICE: de Multi-Purpose Make-Up Fixing Spray kan gebruikt worden als primer én voor het setten en verfrissen van make-up. De fijne mist verjongt de huid met een enkele spray, terwijl het 3% kokosnootwater in het product een ultieme boost aan hydratatie verzorgt.

Beauty Tip:
De huid kan er snel dof en vaal uitzien in de droge verwarmingslucht en bij koude temperaturen. De Fixing Spray is ideaal voor het regelmatig verfrissen van de huid - zelfs wanneer je buiten de deur bent. Dankzij het compacte formaat kun je de flacon gemakkelijk meenemen in je zak; altijd klaar om een snelle, hydraterende kick te bieden.

Multi-Purpose Nourishing Balm

De Multi-Purpose Balm is een lifesaver voor droge, gebarsten lippen en bevat 40% kokosnootolie om een beschermde, zachte en egale huid te verzekeren. Zoals de naam aanduidt is de balsem extreem veelzijdig en verzorgt de huid en handen, maar óók droge lippen. Daarnaast zijn het praktische formaat én de meer dan 80% natuurlijke oliën en wassen ook zeer overtuigend!


Beauty Tip:
Tijdens de koudere maanden van het jaar neigt onze huid naar uitdrogen vanwege dalende temperaturen en de droge verwarmingslucht. Deze balsem is daarom de perfecte partner voor onderweg of op werk, want waar je ook bent - het biedt verlichting. Droge, gebarsten ellebogen van aan je bureau zitten? Masseer ze zachtjes in met een beetje balsem. En heb je gebarsten lippen, maar wil je wel een stijlvolle, matte lipstick op voor je volgende videocall? Breng wat balsem aan en jouw lipmake-up is ready to go!

Relax Stress-Defender Serum

Een dagje wellness voor de huid! Alledaagse stress-factoren zoals milieu-invloeden en UV-straling kunnen de huid uit balans brengen. Het Relax Stress-Defender Serum van CATRICE zorgt voor een herboren en stralende huid. Het gezichtsserum met 5% squalaan hydrateert de huid zonder dat het vettig aanvoelt.

Beauty Tip:
Voordat het serum aangebracht kan worden, moet het gezicht zowel 's ochtends als 's avonds grondig gereinigd zijn. Op deze manier is de huid verlost van dode huidcellen, een beetje zweet en wat overtollig talg in de ochtend; terwijl make-up en schadelijke invloeden van buitenaf verwijderd zijn voor het slapengaan. Na het reinigen kan de huid het serum optimaal absorberen en zich moeiteloos vernieuwen.

Youth Boost Serum

Het Youth Boost Serum van CATRICE is een insidertip voor een jeugdige gloed – en een echt krachtpatser: met hyaluronzuur en bakuchiol als een mild alternatief voor retinol zorgt het voor een stralende teint en perfectioneert het de huidstructuur. Het biedt ook een vegan alternatief voor collageen afkomstig van de seyale acacia om de huid te hydrateren. Het pipet zorgt voor een simpele en hygiënische dosering. Breng het serum aan op je vingers en masseer zachtjes in de huid van je gezicht.