Limited Edition "Kaviar Gauche"

november 2020 - februari 2021

Geweldige elegantie met moderne glamour - dat is waar het Duitse couturelabel Kaviar Gauche voor staat. In de tweede samenwerking met CATRICE brengt het designer duo opnieuw hun onmiskenbare interpretatie van "moderne glamour" naar de Limited Edition "Kaviar Gauche". Met een hooggepigmenteerde Pressed Pigment Palette, de Volumizing Lip Booster, een Highlighter, een Multipurpose Brush en de Nail Lacquer in een luxe gouden en zilveren verpakking is een feestelijke en spannende make-up look gegarandeerd voor het winterseizoen.


Highlighter

Creëer een bijzonder feestelijke glow dit winterseizoen met de CATRICE Kaviar Gauche Highlighter. De lichtreflecterende pigmenten in de zachte rosétint flatteren elk huidtype. De highlighter voelt zijdezacht aan op de huid en is daarnaast prachtig om te zien, dankzij de luxe verpakking.

Beauty Tip

Haast? De CATRICE Kaviar Gauche Highlighter ziet er ook prachtig uit op de oogleden. Wanneer je weinig tijd hebt, breng je de highlighter met je vinger aan op het midden van het ooglid en in de binnenste ooghoek. Voor een zacht glinsterende ooglook. 

Multipurpose Brush

Voor een flawless gezicht! De Multipurpose Brush is een ware allrounder: hij kan gebruikt worden om zowel vloeibare- als poedertexturen moeiteloos aan te brengen. Compacte en ultrazachte synthetische haartjes garanderen een perfecte finish en het praktische formaat maakt hem perfect voor touch-ups onderweg.

Beauty Tip
Als een ware allrounder kan de Multipurpose Brush gebruikt worden voor poeder, foundation of highlighter. Om snel poederresidu te verwijderen, veeg je simpelweg de kwast met ronddraaiende bewegingen over een tissue. Dit vervangt uiteraard niet het regelmatig wassen van de kwast, maar het helpt wel om ervoor te zorgen dat de highlighter alleen daar terechtkomt waar deze hoort!

Nail Lacquer

Elegant en subtiel of dramatisch en glinsterend? Met de CATRICE Kaviar Gauche Nail Lacquer heb je beide. De elegante nude tint biedt subtiele glamour, terwijl de zilveren, sprankelende glittertint echt indruk maakt. Beide kleuren zorgen voor goed verzorgde, glanzende nagels dankzij de gel glans formule.

Beauty Tip
Voor een manicure die blijft zitten: breng eerst een CATRICE Base Coat aan onder de Nail Lacquer. Laat goed drogen en breng vervolgens twee laagjes van de Nail Lacquer aan. Om de manicure compleet te maken en ervoor te zorgen dat deze nóg langer blijft zitten, breng je een laagje van een van onze CATRICE Top Coats aan.

Pressed Pigment Palette

Voor betoverende ogen! Het Pressed Pigment Palette "Crystal Edition" creëert zowel feestelijke als alledaagse looks met de fascinerende, glinsterende metallic tinten en op elkaar afgestemde kleurnuances met matte en glinsterende finishes. Het luxe design met kristallen, een gouden rand en een praktische spiegel zorgt ervoor dat elke beautykoningin betoverd wordt.

Beauty Tip
Van dag tot nacht: wanneer je haast hebt, kan de overdag look die gecreëerd is met het Pressed Pigment Palette snel getransformeerd worden in een sprankelende avondlook. Breng simpelweg één van de metallic tinten met je vinger aan op het midden van het ooglid en blend zachtjes. That's it; een fascinerende, glinsterende ooglook is het resultaat! 

Volumizing Lip Booster

The Volumizing Lip Booster geeft jouw lippen een extra 'kick'. Dankzij het boosting effect laat de lipgloss de lippen voller lijken. Solo gedragen of in combinatie met jouw favoriete lipstick laat de lipgloss een delicate, verfijnde glans achter op de lippen.

Beauty Tip
Dankzij het compacte mini formaat past de Volumizing Lip Booster in elke clutch en verzekert hij zachte, glinsterende lippen in elke situatie. De perfecte partner voor snelle touch-ups onderweg!