Terug

Super Easy Magnetics Eyeliner & Lashes

020 Xtreme Attraction
Super Easy Magnetics Eyeliner & Lashes 010 Magical Volume
Super Easy Magnetics Eyeliner & Lashes 020  Xtreme Attraction
(3 Stemmen)
  • Revolutionaire magneettechniek zonder lijm
  • Perfecte kunstwimpers in een oogwenk
  • Herbruikbaar!
  • Veganistisch
020 Xtreme Attraction
Super Easy Magnetics Eyeliner & Lashes 010 Magical Volume
Super Easy Magnetics Eyeliner & Lashes 020  Xtreme Attraction

Dankzij deze revolutionaire techniek zijn kunstwimpers nu gemakkelijker dan ooit aan te brengen: voor een perfecte look trek je met de bijgevoegde Magnetic Eyeliner een diepzwart lijntje langs je wimperlijn en laat dit kort drogen. Bevestig vervolgens de transparante, herbruikbare wimperstrip langs de wimperlijn met de drie magneten (geen enkele lijm!), klik - en je wimpers in Bambi-stijl zijn klaar!

3 Stemmen

INGREDIENTS: AQUA (WATER), ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLYSORBATE 80, ACRYLATES COPOLYMER, MICA, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, POLYSORBATE 20, COMMIPHORA MYRRHA RESIN EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CELLULOSE GUM, SORBITAN OLEATE, PECTIN, STEARIC ACID, SILICA, DECYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Veganistisch

Let op: Product bevat magneten. Vermijd contact met elektrische apparaten en creditcards. Kan sporen van nikkel bevatten. Stop met het gebruik van het product in geval van roodheid of andere intoleranties. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Deze revolutionaire eyeliner hecht zich aan de magnetische wimpers en houdt ze stevig op hun plaats. Aanbrengen: 1. Schud de eyeliner voor gebruik. Breng 2-3 lagen eyeliner aan over de hele wimperlijn en laat elke laag drogen. Teken voor de sterkste fixatie een eyeliner zo dik als de wimperband. 2. Plaats de wimpers rechtstreeks op de eyeliner en druk ze lichtjes aan. 3. Voor langdurig gebruik van de wimpers verwijder je na gebruik de eyelinerresten met een wattenstaafje van de magneetjes.

Aanbevolen producten