Terug

Lash Glue & Eyeliner

010 Strong Black
Lash Glue & Eyeliner 010 Strong Black
(1 Stem)
  • Wimperlijm & zwarte eyeliner in één
  • Eenvoudige applicatie: breng eyeliner aan, positioneer de wimpers - en dat is alles!
  • Nauwkeurige vilten punt
  • Veganistisch
010 Strong Black
Lash Glue & Eyeliner 010 Strong Black

Snel en eenvoudig: met de innovatieve Lash Glue & Eyeliner kun je eyeliner en wimperlijm in één keer aanbrengen. Plaats vervolgens de kunstwimpers en bevestig ze zoals gewoonlijk. De fijne viltstift laat je een precieze lijn langs het ooglid trekken, maar de textuur droogt als lijm.

Om er zeker van te zijn dat je een perfecte lijn krijgt, wordt de eyeliner in een platte hoek aangebracht en zo dicht langs de wimperlijn als mogelijk. Als je de eyeliner niet in één beweging wilt aanbrengen, breng je de helft van de eyeliner aan vanaf de binnenste ooghoek naar het midden van het oog en de tweede helft vanaf de buitenste ooghoek naar het midden.

1 Stem

INGREDIENTS: AQUA (WATER), POLYVINYL ALCOHOL, ALCOHOL DENAT., ACRYLATES COPOLYMER, PROPANEDIOL, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, ALCOHOL, METHYLPROPANEDIOL, PPG-2-DECETH-30, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, SODIUM LAURETH SULFATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SIMETHICONE, PHENYLPROPANOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77266 (BLACK 2) (NANO).


Veganistisch

Attentie! Waarschuwing: Vermijd intern oogcontact. Bij contact met de ogen onmiddellijk grondig afspoelen met water. Niet aanbrengen op een gevoelige of geïrriteerde huid. Gebruik het product niet meer in geval van intoleranties. Indien de irritatie aanhoudt een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren op kamertemperatuur.

Zwarte eyeliner & wimperlijm. Hoe te gebruiken: 1. Schud de eyeliner voor gebruik. Begin met één oog en breng 2-3 lagen eyeliner aan langs de wimperlijn zoals gewoonlijk. Teken voor de sterkste fixatie een eyeliner zo dik als de wimperband. 2. Breng onmiddellijk daarna de wimperband rechtstreeks aan op de liner en druk lichtjes naar beneden. 3. Herhaal de stappen voor het andere oog. 4. Voor langdurig gebruik van de wimpers verwijder je na gebruik de eyelinerresten met een wattenstaafje. Volg de instructies van de kunstwimpers!

Aanbevolen producten