Terug

Brow Fix Soap Stylist

010 Full And Fluffy
(8 Stemmen)
  • Onmiddellijk liftend effect
  • Langhoudend volume
  • Maximale houdbaarheid
  • Veganistisch
010 Full And Fluffy

Het beautygeheim voor adembenemende volle wenkbrauwen en maximale duurzaamheid: de Brow Fix Soap Stylist geeft de wenkbrauwen niet alleen een direct zichtbaar liftend effect, maar is ook super langhoudend. Spuit simpelweg wat water of fixing spray op het product om de textuur lichtjes te bevochtigen. Breng vervolgens de wenkbrauwzeep voorzichtig met een spoolieborsteltje aan, verdeel het met het borsteltje over de wenkbrauwen en breng ze in de gewenste vorm. Dit zorgt ervoor dat zeer volle wenkbrauwen er nog dikker uitzien; als je van nature nogal dunne wenkbrauwen hebt, biedt de Brow Soap in een mum van tijd fantastisch volume.

Beautytip
Volume alleen is niet genoeg? De Brow Fix Soap is ook geschikt als basis onder de Brow Mascara. Zodra het product is opgedroogd, borstel je de mascara in de gewenste kleur over de wenkbrauwen. De Brow Soap zorgt niet alleen voor langhoudend volume, maar verlengt ook de intensiteit van de wenkbrauwkleur.

8 Stemmen

INGREDIENTS: SUCROSE, SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, GLYCERIN, SORBITOL, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM LAURYL SULFATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, LIMONENE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRAL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Veganistisch

Stylingzeep om wenkbrauwen te liften en te fixeren. Breng aan met een vochtige spoolieborstel en style de wenkbrauwen in de gewenste vorm. Afneembaar met warm water.

Aanbevolen producten