Terug

Pore 2-in-1 Peeling & Toner

 
(13 Stemmen)
  • Zuivert de huid, bestrijdt onzuiverheden en verfijnt de poriën voor een stralende, gladdere teint
  • Met salicylzuur en amandelzuur (BHA en AHA) en verzachtende witte thee
  • Voor een vette tot gecombineerde huid die gevoelig is voor onzuiverheden
  • Veganistisch
 

Dit 2-in-1 product is niet alleen een perfecte aanvulling op het Pore Minimizing Serum dat al verkrijgbaar is in het CATRICE-assortiment. De Peeling & Toner is ook een musthave voor een effectieve en geoptimaliseerde beautyroutine in de avond voor alle huidtypes die gevoelig zijn voor onzuiverheden. De vloeibare formule met salicylzuur en amandelzuur (BHA en AHA) zuivert de huid, bestrijdt onzuiverheden en verfijnt de poriën aanzienlijk na slechts drie weken.* De Peeling & Toner heeft een ideaal effect dankzij pH 4 en verwijdert dode huidcellen – voor een stralendere huid en een gladdere huidstructuur. Witte thee kalmeert de huid en zorgt voor vocht. Dit is hoe het werkt: breng elke avond meerdere druppels aan op een wattenschijfje en veeg over de huid, vermijd daarbij het gebied rond de ogen. Breng daarna serum en je huidverzorgingsproduct aan. De volgende ochtend moet je een zonnebrandcrème op je gezicht gebruiken. *Onderzoek met 30 vrouwen, na 3 weken.

Beautytip
Wanneer de Pore 2-in-1 Peeling & Toner twee tot drie keer per week wordt aangebracht, zorgt het voor een gladde teint. Dagelijks zonnebrandcrème is vooral belangrijk bij het gebruik van chemische peelings!

13 Stemmen

INGREDIENTS: AQUA (WATER), GLYCERIN, MANDELIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, SALICYLIC ACID, ENANTIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, TOCOPHEROL, ALLANTOIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, OLEANOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.


Veganistisch

Let op: Bevat alfa- en betahydroxyzuren (AHA en BHA). Kan de huid gevoeliger maken voor de zon. Zonbescherming gebruiken en de huid direct en tevens tot een week na het gebruik beperkt blootstellen aan de zon. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij huidirritatie direct afspoelen. Indien de irritatie aanhoudt een arts raadplegen.

Vloeibare peeling en toner met BHA (salicylzuur) en AHA (amandelzuur). 's Avonds een wattenschijfje licht laten weken en op de gereinigde huid aanbrengen. Niet naspoelen. Goed schudden voor gebruik. Bewaren op kamertemperatuur.

Aanbevolen producten