Terug

Natural Tan Serum

01 Light Tan
Natural Tan Serum 01 Light Tan
(16 Stemmen)
  • Natuurlijk gebruind zonder een oranje tint
  • Zorgt voor een gelijkmatig gebruinde teint dankzij het bruiningsmiddel erythrulose
  • Zichtbaar na 2-3 dagen gebruik
  • Veganistisch
01 Light Tan
Natural Tan Serum 01 Light Tan

Drop, tan, glow! Een geleidelijke, gezonde kleur zonder een oranje tint is wat we willen. Dankzij het actieve bruiningsingrediënt erythrulose creëert het Natural Tan Serum een gelijkmatige, gebruinde teint die zichtbaar is na twee tot drie dagen gebruik en die op te bouwen is. Voor een gezonde en frisse look, ongeacht de tijd van het jaar en zonder je zorgen te hoeven maken over zelfbruinende foutjes.

Beautytip
Voor een bijzonder gelijkmatig bruiningsresultaat raden we een peeling van het gezicht aan voor het aanbrengen om dode huidcellen te verwijderen. Breng vervolgens simpelweg het serum aan op de palm van je hand of rechtstreeks op je gezicht en masseer het zachtjes in, waarbij je aandacht besteedt aan de overgang naar de hals en oren.

16 Stemmen

INGREDIENTS: AQUA (WATER), ERYTHRULOSE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SULFATE, LACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 15510 (ORANGE 4).


Veganistisch

Let op: Huid rond de ogen vrij laten.

Zelfbruiner serum voor een opbouwbare, gezond uitziende gebronsde kleur. Activeert bij elk gebruik geleidelijk de kleur voor elke lichte tot medium huidtint. Gebruiksaanwijzing: Breng 's avonds 3-5 druppels gelijkmatig aan op een schoon gezicht en hals. Gebruik daarna een nachtcrème voor een nog gladder resultaat. Was je handen grondig. Gebruik regelmatig tot de gewenste kleur is bereikt. Schudden voor gebruik. Bewaren op kamertemperatuur.

Aanbevolen producten