Marina Hoermanseder Make-up Spring & Summer 2017 by CATRICE

Hier is de stap-voor-stap handleiding:

Step 4

Subtly emphasize the cheeks with a bronze rosewood tone. To do this, mix the following powder blush shades: Defining Blush 080 Sunrose Avenue, Defining Blush 020 Rose Royce and Illuminating Blush 040 La Vie En Rose.

Marina Hoermanseder make-up Herfst & Winter 2016/17 van CATRICE

Marina Hoermanseder presenteerde haar Herfst & Winter 2016/17 collectie op een indrukwekkende locatie van de Kronprinzenpalais als onderdeel van de Berlijnse Mode Salon. In samenwerking met CATRICE creëerde Loni Baur, Hoofd Make-up, een subtiele vrouwelijke look. "Geïnspireerd door de collectie onderstreept de look de dualiteit van natuurlijke lippen met contrasterende eyeliner gelaagdheid", zegt Loni Baur.

Hier is de stap-voor-stap handleiding:

Stap 1

Ten eerste, maak de huid grondig schoon en creëer een egale look met de hulp van de Allround Concealer. De concealer laat onregelmatigheden, rode vlekken en lichte schaduwen verdwijnen voor een frisse en gereinigde huid. 

Stap 2

Vervolgens, breng de Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof 010 Translucent gelijkmatig aan voor een langdurige, matte complexiteit.

Stap 3

Borstel de wenkbrouwen in de haargroeirichting voor een moderne androgyne look.

Stap 4

Breng de Absolute Eye Colour 880 On The Cover Of PastELLE aan op de jukbeenderen en onder de ogen als highlighter.

Stap 5

Accentueer de wangen met een mix van de Blush Artist Shading Palette 030 Rock´n´Rose en de Defining Blush 020 Rose Royce voor een prachtige frisse look.

Step 6

Breng als basis de Absolute Eye Colour 660 Ice White Open aan op de ogen.

Stap 7

Teken een strakke en weelderige lijn op de bovenste wimperrand met de Kohl Kajal 070 take the greyhound om een contrasterend 3D effect te krijgen.

Stap 8

Breng een streep aan op de buitenste hoek van het oog met de Kohl Kajal 040 White en blend zachtjes

Stap 9

Vorm de wimpers met de Lash Curles.

Step 10

Verfris de natuurlijke kleur van de lippen met een combinatie van twee lipsticks - de Luminous Lips Lipstick 090 Lovable Me en de Luminous Lips Lipstick 060 Dresscode: Nude.

Stap 11

Geef de nagels, afhankelijk van de huidskleur, een natuurlijke look met de Ultimate Nail Lacquer 61 Greige!The New Beige in een warm grijs of met de CC Care & Conceal 06 Perfecting Pale Almond in nude. 

Marina Hoermanseder Lente & Zomer 2016 van CATRICE

Marina Hoermanseder presenteerde haar Herfst & Winter 2016/17 collectie op een indrukwekkende locatie van de Kronprinzenpalais als onderdeel van de Berlijnse Mode Salon. In samenwerking met CATRICE, heeft Loni Baur als hoofd make-up een moderne look gecreëerd die de delicate lichtheid van de collectie weerspiegeld met een perfect geaccentueerd gezicht en een natuurlijke, onopvallende stijl van oog make-up gecombineerd met vrouwelijke benadrukte lippen.

Hier is de stap-voor-stap handleiding:

Stap 1

Ten eerste, maak de huid grondig schoon en creëer een "vlekkeloze huid" look met de hulp van de Even Skin Tone Beautifying Foundation. Dit product matteert de huid en verbergt kleine oneffenheden zichtbaar voor een frisse en gereinigde huid. 

Stap 2

Poeder het gezicht daarnaast met de Nude Illusion Loose Powder voor een nog langduriger matterend effect. De super fijne deeltjes absorberen veel overmatige glans terwijl het zachte focus effect een verfijnde huidskleur biedt.

Stap 3

Breng de wenkbrauwen in model, maak ze dikker en geef ze vorm met de Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel 010. Borstel de wenkbrauwen in de richting van de haargroei voor een moderne en tweeslachtige look.

Stap 4

Breng de Liquid Metal Eyeshadow 010 Look Me In The Ice evenredig aan op de jukbeenderen als een highlighter. 

Stap 5

De wangen worden duidelijk geaccentueerd door matte oogschaduwen van de Absolute Eye Colours Range. Mix de kleuren 870 On The Taupe Of The Matt Everest en 350 Starlight Expresso en breng aan met een blush kwast.

Stap 6

Gebruik de Eye Brow Stylist 040 Don't Let Me Brow'n om contour aan te brengen op het ooglid door het te plooien en op te vullen met de Absolute Eye Colour 350 Starlight Expresso ook gebruikt voor stap 5, en creëer een natuurlijke look.

Stap 7

Gebruik de zwarte mascara voor een vleugje kleur op de wimpers zonder volume te aan te brengen.

Stap 8

De lippen glimmen met een zachte en glossy look. Matteer de natuurlijke kleur van de lippen met de Allround Coverstick en breng daarna de Ultimate Colour Lip Colour 370 In A Rosegarden aan of een combinatie van de Ultimate Lip Colour 380 Nude-Tastic en de Pure Shine Colour Lip Balm 100 Sheer Your Mind! afhankelijk van de huidtype.

Stap 9

Benadruk de wangen met een transparante lipgloss zoals de Infinite Shine Lipgloss 180 Champagne in the Air voor een mooie, glanzende look met een glossy effect.

Stap 10

Lak de nagels met de CC Care & Conceal 06 Perfecting Pale Almond voor een prefect uitziende en subtiele nude look.