Terug

Triangle Artist Beauty Sponge

010 Flawless
(11 Stemmen)
  • Beautysponsje met ronde vorm
  • Voor het aanbrengen van vloeibare texturen
  • Geïntegreerde houder
  • Veganistisch
010 Flawless

This product is no longer available.

Dankzij de speciale vorm is deze beautyspons een ware beautyhulp. Met dit zachte make-up sponsje kan make-up op grote delen van het gezicht worden aangebracht, maar ook op die delen die meer precisie vereisen.

Beauty Tip
De ronde vormen van de make-up spons zijn perfect voor het aanbrengen van foundation. De afgeplatte, puntige hoeken zorgen ervoor dat de concealer gemakkelijk in de huid kan worden gewerkt. Vergeet niet om je Beauty Sponge regelmatig te wassen. De geïntegreerde houder is geschikt voor het opbergen en drogen.

11 Stemmen

INGREDIENTS:

Veganistisch

Professionele 4-zijdige spons: · Met punt voor alle moeilijk bereikbare hoeken, zoals rond de neus en in de ooghoek · Afgerond deel voor het aanbrengen van make-up op grote oppervlakken · Afgeschuinde rand voor een nauwkeurige toepassing van highlights en contouren · Platte kant om poeder te fixeren, met name onder de ogen. Kan vochtig of droog worden gebruikt voor vloeibare, crèmige en poederachtige texturen. Extra: Met houder voor extra eenvoudig bewaren en drogen. Reiniging: Met warm water en milde shampoo reinigen en goed laten drogen.

Aanbevolen producten