Terug

Lash Separator

 
(0 Stemmen)
  • Voor perfect gesepareerde wimpers
  • Verwijdert overtollige mascara
  • Eenvoudig te reinigen met een vochtig doekje
 

Palkkerige wimpers? Spinnenpoten? Beauty lovers hoeven zich daar geen zorgen meer over te maken – de Lash Separator zorgt voor perfect uitwaaierende en gescheiden wimpers. Direct na het aanbrengen van mascara worden de wimpers zorgvuldig gekamd en gescheiden, en wordt overtollig mascara verwijderd. Dankzij de licht gebogen vorm past de praktische tool zich optimaal aan het oog aan en is het gemakkelijk te hanteren. Veeg na gebruik simpelweg af met een vochtig doekje en hij is weer klaar voor gebruik!

Beautytip
De Lash Seprarator is de perfecte aanvulling op je make-uptas. Om perfect gevormde wimpers te krijgen, begin je met een wimperkruller om je wimpers te krullen. Breng vervolgens je favoriete mascara aan om je wimpers lang en vol te maken, en werk af met de Lash Separator om je wimpers te separeren.

INGREDIENTS:

Let op: Het product bevat scherpe randen. Vermijd direct oogcontact. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Professionele beautytool om wimpers nauwkeurig te kammen en te scheiden. Direct na het aanbrengen van mascara gebruiken terwijl de textuur nog nat is. Gebruik een spiegel voor gericht aanbrengen. Maak de tool na ieder gebruik schoon.

Aanbevolen producten