Natrag

Gel Refill Nadlak

01 Filling Station At Home
Gel Refill Nail Coat 01 Filling Station At Home
(1 Glas)
  • Gel-like tekstura
  • Nadogradiv u više slojeva
  • Poklopac izrađen od 94 % reciklirane plastike
  • Vegan
01 Filling Station At Home
Gel Refill Nail Coat 01 Filling Station At Home

Mogu izgledati savršeno odmah nakon profesionalnog manikure, ali samo kratko kasnije, tu je: Prijelaz između gela i prirodnog nokta. Gel Refill lak za nokte sada je dostupan kako bi se premostilo vrijeme do sljedećeg posjeta salonu za nokte, da bi se odgodilo ili pustilo da gel nokat izraste. Gel-like tekstura nanijeta na razmak između gela za nokte i kutikule, može se nadograditi u nekoliko slojeva i brzo se suši. Poseban vegan nadlak pogodan je i za prirodne nokte i stvara fantastičan gel plumping efekt koji noktima ostavlja osjećaj i izgled svježine kao nakon posjeta salonu.

Beauty savjet:
Nemate vremena za odlazak u kozmetički salon ili želite pustiti da vam gel nokti izrastu? Onda je Gel Refill Nadlak vaš novi superheroj. Sa svojom gel teksturom, jednostavno se može ispuniti neželjeni prostor između gela i prirodnog nokta. Također odlično izgleda na prirodne nokte: Samo nanesite tanak sloj gela na lak za nokte i nokti će zasjati u dobro uređenom izgledu s punim efektom.

1 Glas

INGREDIENTS: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, ACRYLATES COPOLYMER, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, ETOCRYLENE, CI 60725 (VIOLET 2).


Vegan

Specijalni lak za nokte s teksturom nalik gelu. Nanesite na praznine između izraslih noktiju s gelom i kutikula.

Preporučeni proizvodi