TUTORIAL: PRILAGODITE

S novim Prime And Fine Make Up Transformer kapima, baza se može brzo i jednostavno personalizirati kako bi se zadovoljile individualne potrebe bilo kojeg tona kože

Smatrate li da je teško pronaći savršenu nijansu pudera? S novim Prime And Fine Make Up Transformer kapima, svaka baza  može biti individualizirana tako da odgovara osobnom tonu kože:

Transformer Lightening kapi posvjetljuju teksturu bilo koje tekuće baze, dok je Transformer Darkening kapi čine tamnijom.

Transformer kapi također se mogu koristiti za postavljanje naglasaka i konturiranje: za prirodne rezultate pomiješajte kako biste stvorili nijansu koja odgovara tonu kože.

Sljedeći koraci pokazuju kako se make-up može lako i brzo uskladiti s osobnim zahtjevima boja:

Step 1

Testirajte boju baze

Da biste optimalno uskladili bazu s tonusom kože, najbolje je najprije testirati boju baze: nježno nanesite boju baze na područje čeljusti i vrata - ta područja su idealna za provjeru odgovara li boja baze vašem tonu kože.

Kao bazu, isprobajte 24h Made to Stay puder. Ima vodonepropusnu, baršunastu teksturu koja osigurava besprijekoran, mat ten i stvara ugodan osjećaj na koži.

Step 2

Prilagodite boju vašeg pudera

Ukoliko je puder pretaman koristite Prime and Fine Transformer Lightening kapi kako bi ga posvijetlili: nanesite šminku na stražnju stranu ruke i dodajte kapljicu Transformer Drops kapi, dobro promiješajte. Zatim nanesite izmiješanu boju na lice i blendajte pomoću Multitalent Kista.

Ako je puder previše svijetao, jednostavno upotrijebite Prime and Fine Transformer Darkening kapi kako bi ga potamnili. Opet, dodajte kapljicu na šminku i pomiješajte na stražnjoj strani ruke. Zatim nanesite na lice Multitalent kistom.

Step 3

Postavite naglaske

Transformer kapi su višenamjenske i mogu se koristiti i za postavljanje naglasaka i konturiranje - individualno prilagodite nijanse kako bi postigli prirodni izgled.

Prvo, postavite naglaske: nanesite Prime and Fine Transformer Lightening kapi na stražnju stranu ruke, a zatim nanesite teksturu pomoću spužvice za blendanje na jagodice.

Step 4

Konturiranje

Kako biste zaokružili izgled, upotrijebite Prime and Fine Transformer Darkening kapi za konturiranje: nanesite nekoliko kapi na stražnju stranu ruke, a zatim nanesite kapi pomoću spužvice za blendanje ispod jagodica i sjenčajte.