Limitirana kolekcija "Our Heartbeat Project"

September 2019 - October 2019

#wegiveback!Liquid Camouflage High Coverage Korektor, jedan od najprodavanijih proizvoda CATRICE, ne samo da vam pomaže da budete lijepe već podržava i žene u siromaštvu u Siriji, Kolumbiji i Njemačkoj. Za svaki prodani korektor, deset posto prihoda ide organizacijama koje imaju za cilj pomoći ženama u postizanju financijske neovisnosti. Ova inicijativa pruža ovim ženama priliku da se školuju za svoj posao iz snova kao make-up artists ili nail artists  - u skladu s CATRICE motom #makeupartistsatheart. Korektor se sada pojavljuje u novom dizajnu kao dio limitirane kolekcije Our Heartbeat Project.

 


OUR HEARTBEAT PROJECT LIQUID CAMOUFLAGE HIGH COVERAGE KOREKTOR

Liquid Camouflage High Coverage Concealer je jedan od apsolutnih bestselera tvrtke CATRICE. A sada je dostupan u limitiranom, zlatnom dizajnu. Ali njegove supersile ostaju nepromijenjene: svojom visokom pigmentacijom, korektor nudi visoku pokrivenost, vodootporan je i iznimno dugotrajan. Tamni krugovi, nepravilnosti kože i čak tetovaže mogu se prekriti bez isušivanja kože zahvaljujući tekućoj formuli. Za savršen izgled šminke koja dugo ostaje besprijekorna!

Beauty savjet

Korektor je nezaobilazan za svježi make up izgled! Najprije nanesite primer i puder te ga obradite kistom ili utapkajte spužvicom u kožu. Prsti su idealni za nanošenje korektora, jer tjelesna toplina čini proizvod još jednostavnijim i ravnomjernijim za nanošenje. Alternativno, prikladni su i kistovi. Pomoću aplikatora nanesite malu količinu tekuće teksture ispod očiju iznutra prema van, stvarajući naopako trokut od unutarnjeg kuta oka sve do obraza i natrag do vanjskog kuta oka. Zatim nježno utapkajte korektor srednjim prstom i dobro izblendajte.