Limited Edition "Glitter Storm"

January 2019 - February 2019

Tijekom prosinca vrijeme je da otiđete korak dalje sa vašim glamuroznim izgledom.  Proizvodi za uljepšavanje s blistavim i svjetlucavim efektima nisu samo u trendu ove sezone, oni također nadopunjuju svaki izgled! Stoga, do kraja godine, CATRICE pokreće limitiranu kolekciju Glitter Storm, gdje se intenzivna sjaj susreće s metalnim sjajem u četiri nova proizvoda. Zahvaljujući bogatim bojama i inovativnim sjajnim teksturama, lako se postižu ekspresivni stilovi make-upa: sjajne nijanse naglašavaju oči i usne, a Gel Highlighter daje licu prekrasni sjaj.

 

 


Dazzle Metal paleta sjenila

Paleta sjenila "Dazzle Metal" u verziji " Dazzle on the Dance- floor" nudi nijanse u rasponu od nude do ružičaste, smeđe, srebrne i zlatne boje. Deset visoko pigmentiranih boja nude najrazličitije efekte - od matiranog do intenzivnog svjetlucavog  - sve što vam je potrebno za izražajni make-up za oči. Vrhunska ambalaža sa zlatnim zvijezdama uključuje zrcalo i idealan je pratitelj u pokretu.

Beauty savjetTip 

Kako bi sjenilo trajalo dulje i pojačavalo boju, prvo primijenite primer za sjenilo za oči. Zatim izaberite jednu od svjetlijih nijansi iz palete i nanesite na pokretni dio kapka. Nanesite jednu od tamnijih nijansi u naboru kapka i nježno uklopite. Kao posljednji korak, nanesite jednu od svjetlih, svjetlucavih nijansi ispod obrva i u unutrašnjem kutu očiju.

Gel Highlighter

Gel Highlighter naglašava pojedinačne dijelove lica i područje oko vaših očiju s svjetlucavim naglascima. Nježne shimmer čestice stapaju se s kožom i stvaraju blagi sjaj na licu, usavršavajući make-up i vaš ten.

 

Beauty Savjet

Primijenite highlighter pojedinačno ili na vrh pudera. Da biste to učinili, nanesite boju prstom i upotrijebite highlighter za isticanje željenih područja lica. To uključuje čelo, most nosa, unutarnji kut očiju, kosti obrva, kupidov luk na usnama i jagodice.

Liquid Glitter tekući ruž za usne

Tekući ruž za usne u četiri naglašene boje s visokom pokrivenošću i sjajnom završnom obradom za one koji žele staviti fokus na usne. Dugotrajna formula ne samo da osigurava postojanost boja , već i ugodnost na usnama. 

Beauty savjet 

Za usne spremne za poljupce. Prvo usne pripremite pomoću primera. To osigurava glatke usne i omogućava postojanost ruža. Nanesite tekući ruž i pustite da se osuši. Skupite usne zajedno kako bi poboljšali blistavi efekt!

Tekući tuš za oči

Tekući tuš za oči osigurava glamurozni izgled. Intenzivna duo kromirana svjetlost u tri nijanse stvara svjetlucav efekt i traje osobito dugo zahvaljujući posebnoj formuli. Na taj način, vaš eyeliner stil će sigurno biti pravi eyecatcher.

Beauty savjet

Nanesite tekući tuš za oči samostalno ili kao bazu. Primijenjen samostalno, rezultat je minimalistički izgled. Jednostavno upotrijebite jednu od tri boje da biste postigli naglaske i pratili finu liniju izravno iznad linije trepavica. Za izražajni make-up izgled, nanesite tekući tuš za oči, kako bi dodatno privukli poglede i odaberite boju koja odgovara sjenilu za oči ili postavite cool kontraste.