Natrag

Lash Couture Serious Volume Umjetne trepavice

 
Lash Couture Serious Volume Lashes Lash Couture Serious Volume Lashes
(0 Glasovi)
  • Za savršen make-up očiju
  • Tri različite dužine
  • Višekratno
 
Lash Couture Serious Volume Lashes Lash Couture Serious Volume Lashes

U LJUBAVI S TREPAVICAMA
Umjetne trepavice su dio svakog savršenog make-up stila ove sezone. Pojedninačne umjetne trepavice postavite između prirodnih. Zahvaljujući tri različite dužine, možete stvoriti potpuno individualni izgled trepavica. Ljepilo za trepavice je uključeno. Dostupne u različitim stilovima
Upotreba:
Pažljivo izvadite umjetne trepavice iz kutije. Nanesite traku ljepila na umjetne trepavice pazeći na rubove. Pričekajte cca.30 sekundi da se ljepilo osuši i postane ljepljivo. Stavite umjetne na prirodne trepavice što bliže rubu. Lagano stisnite od sredine prema van. Na rubovima zadržite par sekundi da se trepavice zalijepe. Trepavice i ljepilo skidaju se laganim pokretom prstiju, samo odlijepite i po potrebi uklonite ostatke ljepila. Trepavice se mogu upotrijebiti više puta.

Beauty savjet:
Najbolji način za pričvršćivanje trepavica jest njihovo uklanjanje iz baze i postavljanje ljepila za trepavice duž korijena umjetnih trepavica. Neka se ljepilo osuši oko 30 sekundi. Zatim nanesite umjetne trepavice na korijen prirodnih trepavica i lagano pritisnite. Da biste uklonili, pažljivo povucite umjetne trepavice i prstima uklonite ostatke ljepila. Trepavice se mogu upotrijebiti više puta.

INGREDIENTS (GLUE/KLEBER/COLLE): ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, AQUA (WATER), TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

Upozorenje: Ne nanosite ga na osjetljivu ili iritiranu kožu. Izbjegavajte dodir s unutrašnjosti očiju. U slučaju dodira s očima temeljito ih isperite vodom. U slučaju nepodnošljivosti nemojte više koristiti proizvod. Ako iritacija potraje, obratite se za savjet liječniku. Ne smije dospjeti u dječje ruke.

Pažljivo uklonite umjetne trepavice iz pakiranja, i po potrebi ih skratite. Nanesite malu količinu priloženog ljepila za trepavice na traku trepavica i pričekajte oko 30 sekundi dok ljepilo ne postanje ljepljivo. Umjetne trepavice postavite iznad svojih prirodnih trepavica i lagano pritisnite. Za uklanjanje nježno skinite umjetne trepavice i prstima uklonite višak ljepila s trepavica. Višekratne!

Preporučeni proizvodi