Paris Fashion Week Beauty Look with CATRICE

by Simple et Chic (simple-et-chic.de)

Paris Fashion Week je gotov i 10 nevjerojatnih i uzbudljivih dana je završilo . Uz moju Fashion Week odjeću, također vam želim pokazati moj go-to Beauty-Look , koji mi je doslovno spasio život tijekom tih zauzetih dana . Zapravo, ja povezujem Pariz s crvenim usnama i olovkom za oči , ali budući da sam uvijek u žurbi , na putu iz jednog showrooma na drugi ili sastancima, crveni ruž nije najbolji izbor i dosta je neugodno provjeravati svoj make- up svakih pet minuta. Dakle , odlučila sam ići na vrlo prirodan i ružičasti kozmetički izgled koji se savršeno uklapa u proljeće. Ja posebno volim da izgled ima taj prekrasan sjaj koji uvijek izgleda tako lagano i osvježavajuće .

Svoj Beauty look započinjem nanoseći hidratizirajuću kremu za lice, prije baze. Nakon što je sve glatko raspoređeno , započinjem prikrivati tamne mrlje ispod očiju s Liquid Camouflage Korektorom od Catrice .

Zatim , nastavljam sa mojim obrvama . Ovdje koristim tamni i mat puder ,  Eye Brow Stylist olovku za obrve, a zatim Vosak za fiksiranje obrva od Catrice , da im daju optimalan završetak i oblik.

Za moj make-up očiju, koristim dvije boje Soft Metal Eyeshadow Palete sjenila koja sadrži nježne nude nijanse sa prekrasnim metalik efektom . Kako bi dodala malo više kontrasta na moj Beauty Look, lagano pomiješam tamnije sjenilo na moj očni kapak. Onda stavim crni  tuš za oči u olovci i “Better than false lashes” maskaru u ultra crnoj boji.

Za dugotrajan sjaj , koristim dva različita highlightera . Na obrve i iznad usana,prstom nanesem Illuminating Highlighter olovku za oči. Iznad mojih jagodica koristim High Glow Mineral Highlighting Puder, koji je moj apsolutni favorit u ovom trenutku.

Kako bi osigurala svom tenu osunčani izgled, nanosim Sun Glow Bronzer Puder  i malo Illuminating rumenila u nijansi 010 .

Zadnje, ali ne i manje važno, nanesem Dugotrajnu olovka za usne u boji 080. Za sjajan završetak također koristim Glossy Lip Glow za usne.

Volim taj svijetli i blistav proljetni beauty look, tako je brz i jednostavan za napraviti! A vi? Kako vam se sviđa moj beauty look?