lala Berlin Make-Up Jesen & Zima 2016 by CATRICE

Jučer navečer, lala Berlinu predstavila je izvanrednu kolekciju Jesen & Zima 2016/2017. Šesti put, kozmetički brand stvorio je odgovarajući make up izgled u suradnji sa brendom Lala Berlin.

Ukratko sva tri modela dobila su profesionalni make up sa CATRICE proizvodima.

Jutarnji, dnevni i večernji izgled posebno su razvijeni za ovu kolekciju, s naglaskom na sveopću trajnost svake stavke u kolekciji, inspiriranom glamurom drevnog Orijenta i 70-ih godina. Svježa, elegantna i ženstvena - savršena simbioza beauty izgleda i nove kolekcije.

Korak po korak do jutarnjeg izgleda:

Korak 1

Prvo,temeljito očistite kožu kako bi se postigao posebno prirodan sjajni izgled uz pomoć Nude Illusion tekućeg pudera. Nepravilnosti i crvenila su prekrivena za svjež i čist ten.

Korak 2

Dajte obliku lica savršenu definiciju smjesom kremastih nijansa Allround Contouring Palete.

Korak 3

Nanesite nježne naglaske na jagodice, most nosa i najvišu točku obraza sa High Glow Mineral Highlighting Puderom 010.

Korak 4

Oblikujte obrve u prirodnom smjeru rasta i držite ih na mjestu s Eyebrow Filler 010 MAKE A BOW WOW.

Korak 5

Oči su prirodne. Pomiješajte srednje nijanse Chocolate Nudes Eyeshadow Palete na pokretni dio kapka i suptilno uokvirite oko. Zatim stvorite svjež i jasan pogled uz pomoć Eyebrow Fillera iz koraka 4.

Korak 6

Za izražajni raspon boja, iscrtajte usne s Ultimate Stay Olovkom za usne 010 Red Cadillac, koja će također učiniti da izgled traje duže. Zatim, nanesite Ultimate Stay 150 uz rub usana, a zatim pomiješajte Ultimate Stay 140 prema centru usana.

lala Berlin Make-Up Proljeće & Ljeto 2016 by CATRICE

Lala Berlin predstavila je kolekciju Proljeće & Ljeto 2016. na impresivnoj lokaciji Kronprinzenpalais-a, kao dijela Berliner Mode Salon (Berlin Fashion Salon) tijekom tajne večeri. Peti put već, kozmetički brand Catrice je kreirao odgovarajući make up izgled u suradnji s Loni Baur kao voditeljicom make-up-a.

Vodič za korak po korak:

Korak 1

Prvo,temeljito očistite kožu i nanesite Nude Illusion tekući puder ravnomjerno s četkom. Zatim stvorite besprijekoran izgled kože uz pomoć Allround korektora. Posvijetlite sjene ispod očiju, u kutu oka, nosnog nabora i ispod usana primijenite korektor i lagano ga miješajte prstima.

Korak 2

Obrve su dovedene u savršeno stanju s četkicom  Eye Brow Stylists.

Korak 3

Oblikujte lice s Prime And Fine Professional Contouring Paletom 010 Ashy Radiance.

Korak 4

Za prirodan sjaj, nježno naglasite kapke, jagodice, most nosa i iznad gornje usnice s Made To Stay Highlighter olovkom za oči 030 Eye Need! Konačno, pojačajte sjaj s Infinite Shine sjailom za usne 180 Champagne Is In The Air!

Korak 5

Diskretno posipajte malo Defining rumenila 070 Pinkerbell na vrhove svojih trepavica.

Korak 6

Za posebno intenzivne rezultate na usnama, nanesite ružičasti Ultimate Stay ruž za usne 090 IrrCORALbly Pink  na svoje gornje i donje usne. Pobrinite se da kontura usana lagano blijede prema van. Zatim pomoću Defining rumenila iz koraka 5 napudrajte usne i postavite boju na mjesto.

Korak 7

Nalakirajte nokte s Ultimate Nail Lacquer lakom za nokte 84 Next Stop: Satin Tropez kako bi postigli odgovarajući suptilan sjaj.